Grilovaná treska
Treska so zeleninou
Autor receptu: podravka
Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju zamilujete.
4 porcie |
40 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Z alobalu si pripravíme 4 ks fólie vo veľkosti približne 25 x 25 cm. Do stredu každej fólie dáme trošku olivového oleja. Na olej položíme tresku, ktorú posypeme vegetou a potrieme 2 lyžicami jemného Ajvaru.
- Cesnak a olivy nakrájame na malé kúsky a papriky na kocky. Nakrájanú zeleninu spolu dobre premiešame a pridáme na každý kúsok ryby.
- Listy špenátu poukladáme na vrch a každý kúsok ryby poriadne zabalíme do alobalu tak, aby nám nič zvnútra nevypadlo a aby sme dostali 4 balíčky.
- Balíčky grilujeme na grile približne 10 minút.
- Hotovú rybu podávame s ryžou zmiešanou s jemným Ajvarom.