Grilovaná treska

Treska so zeleninou

Autor receptu: podravka

Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju zamilujete.

4
porcie
40 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Z alobalu si pripravíme 4 ks fólie vo veľkosti približne 25 x 25 cm. Do stredu každej fólie dáme trošku olivového oleja. Na olej položíme tresku, ktorú posypeme Podravka ochucovadlom natur a potrieme 2 lyžicami jemného Ajvaru Podravka.
  2. Cesnak a olivy nakrájame na malé kúsky a papriky na kocky. Nakrájanú zeleninu spolu dobre premiešame a pridáme na každý kúsok ryby.
  3. Listy špenátu poukladáme na vrch a každý kúsok ryby poriadne zabalíme do alobalu tak, aby nám nič zvnútra nevypadlo a aby sme dostali 4 balíčky.
  4. Balíčky grilujeme na grile približne 10 minút.
  5. Hotovú rybu podávame s ryžou zmiešanou s jemným Ajvarom Podravka.