Tortillové minirolky
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 1. januára 2021
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 1. januára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia ugrilujeme, osolíme, okoreníme a pokrájame na plátky.
- 2
Uhorku očistíme a nakrájame na drobné kocky. Šalát umyjeme, osušíme, nasekáme a pridáme k uhorke. Z medu, horčice, oleja a štipky soli vymiešame dresing a nalejeme na šalát. Premiešame.
- 3
Tortilly naplníme kuracím mäsom a šalátom s dresingom, zrolujeme. Pred podávaním prekrojíme na polovicu.
Tiež tortilla:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
aj je sa to dobre..??
Asi to bude trochu padat od úst, ale to na chuti nic nemění.