Tortillové minirolky
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 1. januára 2021
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 1. januára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
1-2 ČL |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia ugrilujeme, osolíme, okoreníme a pokrájame na plátky.
- 2
Uhorku očistíme a nakrájame na drobné kocky. Šalát umyjeme, osušíme, nasekáme a pridáme k uhorke. Z medu, horčice, oleja a štipky soli vymiešame dresing a nalejeme na šalát. Premiešame.
- 3
Tortilly naplníme kuracím mäsom a šalátom s dresingom, zrolujeme. Pred podávaním prekrojíme na polovicu.
Tiež tortilla:
Ďalšie recepty:
- 2
aj je sa to dobre..??
Asi to bude trochu padat od úst, ale to na chuti nic nemění.