Tortilla s baby špenátom a so syrom fotorecept
Ľubomír Molnár
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 7. júna 2019
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 7. júna 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Čerstvý špenát prepláchneme v studenej vode a dáme na jednu minútu do vriacej vody (stopky odstránime). Potom špenát precedíme a pokrájame na menšie kúsky. Na troche oleja opečieme nadrobno pokrájaný cesnak a pridáme špenát. Všetko premiešame, osolíme, okoreníme a náplň do tortilly je hotová.
-
2
Nakoniec opečieme tortilly z každej strany.
-
3
Naplníme špenátovou náplňou, posypeme nastrúhaným syrom a zvinieme do roládky. Podávať môžeme s čerstvou zeleninou alebo dresingom.
Diskusia k receptu