Tirolské rezne
Autor receptu: slavkabis
Recept som našla v časopise, tak neviem zdôvodniť prečo Tirolské rezne, ale vždy si na nich
pochutíme, keď ich raz za čas urobím. Aj keď vyzerá na obrázku ako obyčajný rezeň
vyprážaný, zdanie klame :)
30 minút príprava |
50 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso si nakrájame na plátky, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Ja mäso nechám chvíľu odstáť.
- Obalíme jednotlivé plátky mäsa najprv v najemno nastrúhanom syre, potom v rozšľahaných vajciach a nakoniec obalíme v strúhanke.
- Opražíme na panvici do zlatista a podávame s varenými zemiakmi, opekanými zemiakmi,....
Aj keď to nie je na fotke, mali sme k nemu aj rôzne druhy listového šalátu (aj niečo zdravé :)
- Dobrú chuť :)