Tirolské rezne

Autor receptu: slavkabis

Recept som našla v časopise, tak neviem zdôvodniť prečo Tirolské rezne, ale vždy si na nich pochutíme, keď ich raz za čas urobím. Aj keď vyzerá na obrázku ako obyčajný rezeň vyprážaný, zdanie klame :)

30 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso si nakrájame na plátky, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Ja mäso nechám chvíľu odstáť.
  2. Obalíme jednotlivé plátky mäsa najprv v najemno nastrúhanom syre, potom v rozšľahaných vajciach a nakoniec obalíme v strúhanke.
  3. Opražíme na panvici do zlatista a podávame s varenými zemiakmi, opekanými zemiakmi,.... Aj keď to nie je na fotke, mali sme k nemu aj rôzne druhy listového šalátu (aj niečo zdravé :)
  4. Dobrú chuť :)