Teplý šalát so shiitake hubami a s pak choi
Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 11. septembra 2019
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 11. septembra 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na omáčku zmiešame všetky suroviny a necháme bokom.
- 2
Sezamové semienka opražíme v panvici bez oleja dozlata. Zázvor a cesnak očistíme a nakrájame najemno. Huby nakrájame na plátky, pak choi a papriku na pásiky.
- 3
V panvici zohrejeme arašidový olej, pridáme cesnak, zázvor a krátko restujeme. Pridáme ostatnú zeleninu a 2 minúty spolu restujeme, nakoniec pridáme pripravenú omáčku a ešte krátko povaríme. Nakoniec posypeme opraženým sezamom.
Tiež teplý šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu