Taká india :)

llilla - fotkallilla, 14. augusta 2011
2
porcie
5 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 PL
250 g
1 ČL
400 ml teplá
1 ks
100 ml
1 ks
2 ks
5 ks
2 ks
1/4 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/8 ČL
1 PL
100 ml
1 ČL
1 ČL
200 ml




Postup

  1. 1

    Na troške oleja orestujeme zeleninku (mrkva, hrášok, fazuľka, zelená paprika, karfiol... podľa chuti), pridáme trošku solčanky, celé čierne a nové korenie, klinček, bobkový list, zemiaky na malé kocky a zalejeme vodou. Uvaríme, nakoniec pridame karí korenie, sladkú a štipľavú papriku, mletú rascu, korenie, pasírované paradajky (môže byť aj pretlak), zahustíme troškou krupice. Ryžu som urobila v parnom krnci so soľou a horalkou (koreniaca zmes) :) všetko spolu premiešame :) ... dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

zvoncek
čo je to za zmes korenia horalka,., mne pod menom horalka sa vybaví
napolitánka zboku poliata čokoládou, detto ako tatranka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia