Stroganov podľa Katušky
Aby ste sa nepýtali, kto je Katuška - robí na personálnom oddelení v jednej banke. Je veľmi pekná a má zmysel pre humor. A Zobraziť celý popisAby ste sa nepýtali, kto je Katuška - robí na personálnom oddelení v jednej banke. Je veľmi pekná a má zmysel pre humor. A toto je jej obľúbený recept.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame pekne najemno na tenké rezančeky, aby to bolo fajnové. Osolíme, okoreníme, pridáme rascu. Prudko opečieme na panvici a trochu podlejeme vodou.
- 2
Cibuľu nakrájame najemno, cesnak nastrúhame. Najemno nastrúhame aj kyslé uhorky a liptovskú salámu nakrájame na jemné rezančeky podobne ako kuracie prsia v prvom bode. Toto všetko pridáme k prsiam v hrnci, pridáme tiež horčicu, worchesterskú omáčku a kečup.
- 3
Po asi 5 minútach pridáme najemno pokrájané šampiňóny - ak dáme z konzervy, netreba krájať. Dusíme pekne domäkka, podľa potreby podlievame vodou. Na záver pridáme kyslú smotanu. Dobrú chuť!
Tiež kuracie prsia na smotane:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu