Strážnický divoký hovädzí šíp

redakcia - fotkaredakcia, 17. júla 2009

Suroviny

600-700 g
250 g
5 PL
3 PL
1/2 KL
2 ks
200 g
2 PL
200 g
3 ks

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a striedavo s kolieskami klobásy napichujeme na ihlice.

  2. 2

    Na rozpálenom oleji zo všetkých strán do zlatista opečieme a v horúcej rúre dodusíme.

  3. 3

    Na masle speníme cibuľu, pridáme čili, trocha osmažíme, pridáme nakrájanú kapiu, hrášok, kečup, podusíme, pridáme vopred s klinčekmi uvarenú ryžu, premiešame, prehrejeme a podávame s mäsom.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha