Strapaté mäso

sona67 - fotkasona67, 20. februára 2012

tento recept som získala od mojej bývalej šéfky

5
porcií

Suroviny

1 konuzerva
1
1 dcl
1
2 surové
5 ks
  alebo bravčová masť
 strúhaný




Postup

  1. 1

    Konzervu šampiňónov aj so šťavou udusíme na drobno posekanej cibuľke. Rožok namočíme do mlieka, zmiešame s hríbami, pridáme vajcia, majoránku, podľa chuti a soľ. Karé opečieme z oboch strán na oleji či masti a vyberieme ho. Výpek vylejeme na plech. Rezne poukladáme na plech vedľa seba. Na každý rezeň dáme lyžicu plnky a posypeme strúhaným syrom. Pečieme v rúre do zlata. Príloha rôzne upravené zemiaky a zeleninový šalát

Diskusia k receptu

korbacik
... už sa na to strapaté mäsko teším. Uložené, cez týždeň uvarím:) S dcérou hríby milujeme a obzvlášť ona je " mäsožravec " , ja skôr na tie hríbiky:)
sona67
veru, hríbiky môžem aj ja, a odporúčam, je to chutné




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia