Steak s grilovanou špargľou a bearnskou omáčkou

Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 14. mája 2018
Steak s grilovanou špargľou a bearnskou omáčkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

800 g
600 g (zelená)
2 ks
100 ml
10 g
1 ks
4 zrnká
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu očistíme od blán a odkrojíme 4 rovnaké porcie. Osolíme, okoreníme a opečieme na požadovanú úpravu na grile spolu so špargľou.

  2. 2

    Omáčka: V oblej miske vyšľaháme nad parou žĺtky s redukciou z vínneho octu, do ktorej sme pridali bobkový list a celé čierne korenie. Postupne prilievame prepustené maslo a na konci pridáme nasekaný estragón.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: