Šťavnaté obrátené bravčové rezne fotorecept
Foto: diabambulka
Zvyčajne sa obrátené rezníky robia z hovädzieho mäska a najlepšie v tlakovom hrnci, ale výborne chutia aj keď si ich pripravíme z bravčového mäska...Môžem Zobraziť celý popisZvyčajne sa obrátené rezníky robia z hovädzieho mäska a najlepšie v tlakovom hrnci, ale výborne chutia aj keď si ich pripravíme z bravčového mäska...Môžem len odporučiť.
na 220 °C
Suroviny
700 g |
|
3 ks |
|
|
|
|
|
|
|
na vysmážanie |
|
3 PL |
|
3 PL |
|
2 ks strúčik |
|
|
|
2 PL |
|
3 PL |
|
400 ml horúca (hovädzí vývar) |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Mäso si nakrájame, naklepeme, osolíme, okoreníme. Takto pripravené mäsko obalíme v strúhanke a potom v rozšľahaných vajíčkach, ktoré sme trošička osolili.
-
2
Vysmažíme na oleji a odložíme na hlbší pekáč v ktorom budeme mäsko piecť. Posypeme nakrájanou cibuľou a zalejeme omáčkou, ktorú sme si pripravili zmiešaním roztopeného masla,
-
3
oleja, horčice, kečupu, prelisovaného cesnaku,
-
4
vegety a horúcej vody. Pečieme prikryté cca 45 minút, potom mäsko odokryjeme a zapekáme ešte ďalších 10 minut a môžeme podávať. Dobrú chuť.
Krásné foto, rezne šťavnaté, chutné, moc dobrý oběd, Monty!! Mávám, zdravím!!