Šťavnaté obrátené bravčové rezne fotorecept

diabambulka - fotkadiabambulka, 16. októbra 2011 16:07
Ďalšie recepty »

Zvyčajne sa obrátené rezníky robia z hovädzieho mäska a najlepšie v tlakovom hrnci, ale výborne chutia aj keď si ich pripravíme z bravčového mäska...Môžem len odporučiť.

55 min
na 220 °C

Suroviny

700 g
3 ks
 na vysmážanie
3 PL
3 PL
2 ks strúčik
2 PL
3 PL
400 ml horúca (hovädzí vývar)
1 ks
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso si nakrájame, naklepeme, osolíme, okoreníme. Takto pripravené mäsko obalíme v strúhanke a potom v rozšľahaných vajíčkach, ktoré sme trošička osolili.

    Šťavnaté obrátené bravčové rezne (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vysmažíme na oleji a odložíme na hlbší pekáč v ktorom budeme mäsko piecť. Posypeme nakrájanou cibuľou a zalejeme omáčkou, ktorú sme si pripravili zmiešaním roztopeného masla,

    Šťavnaté obrátené bravčové rezne (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    oleja, horčice, kečupu, prelisovaného cesnaku,

    Šťavnaté obrátené bravčové rezne (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    vegety a horúcej vody. Pečieme prikryté cca 45 minút, potom mäsko odokryjeme a zapekáme ešte ďalších 10 minut a môžeme podávať. Dobrú chuť.

    Šťavnaté obrátené bravčové rezne (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist