Foto: evas13
Opísala som ho určite z nejakého časopisu a je dobrý, veľmi nám chutí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
1 bal. |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 zväzok |
|
1 ks |
|
50 g |
|
1 hrsť |
|
1 hrsť |
|
2 stručiky |
|
2 čl |
|
1 čl |
|
1/4 čl |
|
1/4 čl |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Marináda: worch. omač., sojová omáčka, kari, mleté čierne korenie, zázvor, muškátový kvet, chilli, olej, solamyl a štipka cukru. Kuracie prsia nakrájame na rezance a dáme do marinády aspoň na 30min.
-
2
Zatiaľ si nakrájame zeleninu, ktorú na 4 minúty opražíme na oleji a potom vyberieme do misky. Medzitým si uvaríme rezance do polomäka podľa návodu a po scedení ich dáme do horúceho oleja a opražíme. Rezance sa začnú hneď pražiť, preto ich musíme stále obracať, lebo by sa nám prilepíli na panvicu.Keď sú opražené, vyberieme ich k zelenine. Nakoniec opečieme mäso, ku ktorému po opražení pridáme orestovanú zeleninu s rezancami a všetko spolu dobre premiešame.
-
3
K tomu si môžeme dať lahké polosuché vínko. Dobrú chuť
Už som to robila. To Judášove ucho - mi v tom absolútne nechutilo, nemá to žiadnu chuť. Dala by som tam radšej šampiňóny, hoci viem, že ázijská kuchyňa judášove uši mohutne užíva.To len tak na margo.
vždy je dôležitá podstata úmyslu, nie kvalita prevedenia a Ty si nám sprostredkovala super recept:-) čítaj ocenenia vyššie..hm?
@45678 ďakujem za ohodnotenie a zapamätám si to. :-)) Som rada, že sa podaril dobrý úmysel. :)