Opísala som ho určite z nejakého časopisu a je dobrý, veľmi nám chutí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
1 bal. |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 zväzok |
|
1 ks |
|
50 g |
|
1 hrsť |
|
1 hrsť |
|
2 stručiky |
|
2 čl |
|
1 čl |
|
1/4 čl |
|
1/4 čl |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Marináda: worch. omač., sojová omáčka, kari, mleté čierne korenie, zázvor, muškátový kvet, chilli, olej, solamyl a štipka cukru. Kuracie prsia nakrájame na rezance a dáme do marinády aspoň na 30min.
-
2
Zatiaľ si nakrájame zeleninu, ktorú na 4 minúty opražíme na oleji a potom vyberieme do misky. Medzitým si uvaríme rezance do polomäka podľa návodu a po scedení ich dáme do horúceho oleja a opražíme. Rezance sa začnú hneď pražiť, preto ich musíme stále obracať, lebo by sa nám prilepíli na panvicu.Keď sú opražené, vyberieme ich k zelenine. Nakoniec opečieme mäso, ku ktorému po opražení pridáme orestovanú zeleninu s rezancami a všetko spolu dobre premiešame.
-
3
K tomu si môžeme dať lahké polosuché vínko. Dobrú chuť
Už som to robila. To Judášove ucho - mi v tom absolútne nechutilo, nemá to žiadnu chuť. Dala by som tam radšej šampiňóny, hoci viem, že ázijská kuchyňa judášove uši mohutne užíva.To len tak na margo.