Stanleyho čínska pomsta (fotorecept)

Autor receptu: evas13

Opísala som ho určite z nejakého časopisu a je dobrý, veľmi nám chutí.

4
porcie
30 minút
príprava
20-30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Marináda: worch. omač., sojová omáčka, kari, mleté čierne korenie, zázvor, muškátový kvet, chilli, olej, solamyl a štipka cukru. Kuracie prsia nakrájame na rezance a dáme do marinády aspoň na 30min.
  2. Zatiaľ si nakrájame zeleninu, ktorú na 4 minúty opražíme na oleji a potom vyberieme do misky. Medzitým si uvaríme rezance do polomäka podľa návodu a po scedení ich dáme do horúceho oleja a opražíme. Rezance sa začnú hneď pražiť, preto ich musíme stále obracať, lebo by sa nám prilepíli na panvicu.Keď sú opražené, vyberieme ich k zelenine. Nakoniec opečieme mäso, ku ktorému po opražení pridáme orestovanú zeleninu s rezancami a všetko spolu dobre premiešame.
  3. K tomu si môžeme dať lahké polosuché vínko. Dobrú chuť