Postup
- 
                                                    1
                                                    
Olúpané zemiaky nakrájame na tenké plátky, rozložíme na vymastený plech, posolíme, posypeme rascou a natrieme na ne plnku.
- 2
 Tú získame tak, že v mlieku namočené rožky, alebo žemle vytlačíme, rozmiešame so žĺtkami, pridáme prelisovaný cesnak, soľ, petržlenovú vňať a nakoniec opatrne vmiešame sneh z bielkov.
- 3
 Na plnku uložíme ďalšiu vrstvu zemiakových plátkov, posolíme a necháme v horúcej rúre piecť. Po chvíli zalejeme smotanou rozšľahanou s vajcom a povrch posypeme strúhankou.
- 4
 Zapečieme v rúre do červena, podávame s ľubovoľným zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu