Foto: vikino
Rýchle a dobré...;)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
1 ks veľká alebo 2 menšie |
|
trošku |
|
1/2 ČL |
|
2 ČL |
|
1 ČL |
|
1 - 2 ČL podľa chuti |
|
2-3 strúčiky |
|
150 g |
|
200 g |
|
1 PL |
|
alebo čerstva zelenina |
|
1 PL |
|
1 ČL |
|
|
|
4-5 ks väčších |
|
1 PL |
|
2-3 strúčiky |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
2 ks |
|
|
Postup
-
1
Na masti osmažíme nakrájanú cibuľku, pridáme mäsko. Prudko osmažíme, nech sa nám trošku zatiahne.
-
2
Pridáme čierne mleté korenie, drvenú rascu, červenú mletú papriku, trený cesnak, trošku vody a zakryté podusíme do polomäkka.
-
3
Pridáme šampiňóny, kukuricu, lečo (papriku, paradajku), sójovú omáčku.
-
4
Keď máme mäsko mäkké, pridáme kečup a horčicu. Necháme prevariť a hotovo.
-
5
Zemiakové placky: Nastrúhame zemiaky...
-
6
Pridáme koreniny, vajcia, soľ, cesnak, múku. Zamiešame a môžme vysmážať
-
7
Dobrú chuť...
sa nezdáš - taká nežná kvetinka a taký beťárisko :-)))
Pravdaže kompliment . Ty si o tom pochybovala ? Si milá, vtipná , máš trefné komenty, tak prečo nie ???