Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro
Postup
-
1
Droždie a cukor dáme do trochy vlažného mlieka a spolu so zvyšným mliekom, majonézou, soľou a múkou vypracujeme cesto.
- 2
Cesto necháme dôkladne nakysnúť, rozvaľkáme na väčší plát.
- 3
Podľa chuti si pripravíme akúkoľvek náplň - na našom obrázku je slaná. Na plát cesta rozložíme náplň - vajcia, pór, šunku a navrch nastrúhaný syr, zvinieme a upravíme do tvaru krokodíla. Potrieme vajíčkom a dáme piecť do rozohriatej rúry
- 4
Šikovné kuchárky ho výmenou plnky ľahko premenia aj na sladkého krokodíla.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu