Kuracie prsia
Sklenené rezance s kuracím mäsom
Autor receptu: redakcia
Postup- Kuracie prsia umyjeme a osušíme, potom ich osolíme a okoreníme. Do hrnca nalejeme vodu, privedieme ju do varu, vložíme do nej prsia a varíme 15 minút.
- Medzitým umyjeme paradajky
a prekrojíme ich na polovicu. Arašidy opražíme na panvici bez tuku. Mungo výhonky prepláchneme vodou a necháme ich odkvapkať. V miske zmiešame všetky prísady na dresing.
- Kuracie prsia vyberieme z hrnca. Do horúceho vývaru v hrnci vložíme rezance, hrniec stiahneme z platne a necháme rezance 2 minúty napučať. Potom ich scedíme, dáme do misy, zalejeme dresingom, pridáme lístky čerstvej mäty
a premiešame.
- Rezance rozdelíme do misiek, pridáme paradajky a kuracie prsia nakrájané na plátky. Posypeme mungo výhonkami
a opraženými arašidmi.
|