20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šampióny umyjeme, nakrájame na plátky a opečieme na oleji (nie príliš, aby boli chrumkavé). Zatiaľ nakrájame cibuľu a cesnak na malé kocky, tvrdý syr, čínsku kapustu. Papriku na tenké pásiky. Na mrkvu som použila škrabku na zemiaky...vzniknú tenké plátky mrkvy, ktoré dodajú príjemný vzhľad.
- 2
Vychladnuté šampióny zmiešame so zeleninou a syrom, dobre premiešame, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme korenie a soľ podľa chuti. Nakoniec primiešame smotanu a majonézu v pomere 1:1. Necháme odstáť v chladničke a môžeme jesť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu