Dá sa obmieňať na veľa spôsobov a za každý je super. Hodí sa nielen k mäsu, ale aj ku cestovovinám...
4
porcie
porcie
7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenom masle orestujeme prelisovaný cesnak, pridáme očistené a nakrájané šampiňony. Osolíme, okoreníme, pridáme drvenú rascu a zalejeme smotanou. Chvíľku podusíme. V troške vody si rozrobíme solamyl a zahustíme omáčku. Hotovo :-)))
- 2
Omáčka je veľmi rýchlo hotová, kým sa vám uvaria cestovinky pripravíte si chutnú a rýchlu omáčku. Na vylepšenie chuti na začiatku môžete pridať na pásiky nakrájanú šunku, alebo slaninku. Prípadne si omáčku vylepšite primiešaním kukurice. Ja som si dnes do omáčky pridala šunku... Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu