Šalát z kyslej kapusty

avanka - bez fotkyavanka, 14. marca 2010
Šalát z kyslej kapusty
Foto: avanka

Milujem šaláty a tento je u nás obľúbený najmä v zime kvôli zásobe vitamínov

2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
1 kus
1 kus
100 g
50 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Kyslú kapustu prekrojíme, mrkvu ošúpeme a postrúhame na jemno, jablko olúpeme a pokrájame na malé kocky, rovnako pokrájame i eidam a šunku. Všetky suroviny dáme do misy.

  2. 2

    Zalejeme kyslou smotanou a majonézou, podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s celozrnným pečivom.

Diskusia k receptu

janadelfi
@avanaka , vďaka za pripomenutie už som ho dobrých 5rokov nerobila..... je ozaj dobrý a vitamínový....
jozefj
avanka ale ste sa rozbehla ide Vám to , držím palce.
martina34
aj ja pozerám, toľko receptov a krásne obrázky... super a šaláty, to je moje :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia