Šalát z kyslej kapusty

avanka - bez fotkyavanka, 14. marca 2010
Šalát z kyslej kapusty
Foto: avanka

Milujem šaláty a tento je u nás obľúbený najmä v zime kvôli zásobe vitamínov

2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
1 kus
1 kus
100 g
50 g
100 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kyslú kapustu prekrojíme, mrkvu ošúpeme a postrúhame na jemno, jablko olúpeme a pokrájame na malé kocky, rovnako pokrájame i eidam a šunku. Všetky suroviny dáme do misy.

  2. 2

    Zalejeme kyslou smotanou a majonézou, podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s celozrnným pečivom.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: