Foto: akeber
Môžeme ho pripraviť z cestoviny podľa vlastného výberu.
40 min minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g - akékoľvek (biele |
|
440 g |
|
200 g alebo jogurt |
|
200 g alebo šunka |
|
200 g |
|
200 g |
|
4 ks uvarené na tvrdo |
|
6 ks |
|
2 lyžice |
|
4 lyžice |
|
4 lyžice |
|
|
|
|
|
4 lyžice |
|
Postup
-
1
Uvaríme cestoviny , zlejeme , osolíme a okoreníme. Z oleja, kečupu, worcest. omáčky uvaríme nálev a necháme vychladnúť . Po vychladnutí vlejeme aj z ocotom do cestovín a dobre premiešame. Postupne pridávame tatársku omáčku , kyslú smotanu a znovu premiešame. Pridávame všetko nakrájané na drobno , salámu , vajcia, kyslé uhorky. Potom hrášok z mrkvou a kukuricu. Všetko premiešame.
Diskusia k receptu