Šalát s morčacími prsičkami a čili mangovým dresingom

Marek Fajth
šéfkuchár Hotela Most Slávy*** v Trenčianskych Tepliciach, 22. augusta 2019 10:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Šalát s morčacími prsičkami a čili mangovým dresingomFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
35 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Dresing: Na oleji orestujeme šalotku, cesnak, kajenské korenie, koriander, pol manga nakrájaného na kocky a zalejeme šťavou z limetky, pomaranča a odšťaveného zázvoru. Pridáme čili a necháme vychladnúť. Pomocou mixéra všetko dohladka rozmixujeme a pomaly pridávame olivový olej, až kým nevznikne krémový dresing.

  2. 2

    Morčacie prsia osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s olejom, nakrájame na tenké plátky.

  3. 3

    Listový šalát zmiešame s druhou polovicou manga nakrájaného na plátky a dochutíme pripraveným dresingom, podávame s prsami.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist