Šalát s grilovanou hlivou

Marek Petrán
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 28. júna 2010
Šalát s grilovanou hlivou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
120 g
120 g
100 g
100 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji orestujeme na plátky nakrájaný cesnak spolu s hlivou, jemne okoreníme a osolíme. Olejom nešetríme, budeme ho potrebovať na dochutenie šalátu.

  2. 2

    Po opražení hlivu vyberieme, olej necháme trochu vychladnúť. Šaláty si natrháme na menšie kusy, zmiešame, dochutíme soľou, korením a vychladnutým olejom.

  3. 3

    Na tanier poukladáme hlivu, pridáme navrch šalát a pokvapkáme trochou balzamika.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: