Šalát s grilovanou hlivou
Marek Petrán
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 28. júna 2010
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 28. júna 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji orestujeme na plátky nakrájaný cesnak spolu s hlivou, jemne okoreníme a osolíme. Olejom nešetríme, budeme ho potrebovať na dochutenie šalátu.
- 2
Po opražení hlivu vyberieme, olej necháme trochu vychladnúť. Šaláty si natrháme na menšie kusy, zmiešame, dochutíme soľou, korením a vychladnutým olejom.
- 3
Na tanier poukladáme hlivu, pridáme navrch šalát a pokvapkáme trochou balzamika.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu