Foto: 2010
Videl som, neveril som, dá sa to. Ugrilovať hlávkový šalát.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V miske si zmiesame kurkumu, rimsku rascu, chilli alebo sladku papriku, sol, korenie s dvoma lyzicami olivoveho oleja a trochou vody. Potreme na rozkrajany salat tuto zmes a dame na rozpaleny grill, tak minutu dve na kazdej strane.
-
2
Medzi tym si na druhej panvici oprazime na drobno nakrajanu klobasu, ja som mal chorizo co je dost podobna cabajskej plus na kocky nakrajanu slaninu. V miske zmiesame majonezu s citronovou stavou, nakrajame si na drobno petrzlenovu vnat a jarnu cibulku.
- 3
Poukladame ugrilovany salat, prizdobime kobasou a majonezou a nakoniec petrzlenovou vnatou a jarnou cibulkou, vyborne predjedlo, salat.
Tiež Šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Rikam si to same, uz jsem to prohlizela, docela se mi to libi a foto opravdu super!
Aj mango je este zelene kysle, ale v azii sa pouziva casto na salat, tak som robil skusku na vianocny farebny salat.
Tak budu na vianocnom skoro slovenskom salat kde majoneza je nahradena avokadovou majonezou.