Šalát na grile

2010 - bez fotky2010, 20. októbra 2019
Šalát na grile
Foto: 2010

Videl som, neveril som, dá sa to. Ugrilovať hlávkový šalát.

10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    V miske si zmiesame kurkumu, rimsku rascu, chilli alebo sladku papriku, sol, korenie s dvoma lyzicami olivoveho oleja a trochou vody. Potreme na rozkrajany salat tuto zmes a dame na rozpaleny grill, tak minutu dve na kazdej strane.

    Šalát na grile - obrázok 1
  2. 2

    Medzi tym si na druhej panvici oprazime na drobno nakrajanu klobasu, ja som mal chorizo co je dost podobna cabajskej plus na kocky nakrajanu slaninu. V miske zmiesame majonezu s citronovou stavou, nakrajame si na drobno petrzlenovu vnat a jarnu cibulku.

  3. 3

    Poukladame ugrilovany salat, prizdobime kobasou a majonezou a nakoniec petrzlenovou vnatou a jarnou cibulkou, vyborne predjedlo, salat.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Dakujem za komentare, uz sa konci jar a nastupuje leto a teplo.
Aj mango je este zelene kysle, ale v azii sa pouziva casto na salat, tak som robil skusku na vianocny farebny salat.





Chcel som pridat k napadom, ale sa neda mame plnu zahradu epidendrum .
Tak budu na vianocnom skoro slovenskom salat kde majoneza je nahradena avokadovou majonezou.




Pridaj komentár k receptu: