Šalát
	        Šalát na grile
	        Autor receptu: 2010
	         
	        
	        Videl som, neveril som, dá sa to. Ugrilovať hlávkový šalát.
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	5 minút tepelná úprava  | 
Postup
- V miske si zmiesame kurkumu, rimsku rascu, chilli alebo sladku papriku, sol, korenie s  dvoma lyzicami olivoveho oleja a trochou vody.
Potreme na rozkrajany salat tuto zmes a dame na rozpaleny grill, tak minutu dve na kazdej strane.
 - Medzi tym si na druhej panvici oprazime na drobno nakrajanu klobasu, ja som mal chorizo co je dost podobna cabajskej plus na kocky nakrajanu slaninu.
V miske zmiesame majonezu s citronovou stavou, nakrajame  si na drobno petrzlenovu vnat a jarnu cibulku.
 - Poukladame ugrilovany salat, prizdobime kobasou a majonezou a nakoniec petrzlenovou vnatou a jarnou cibulkou, vyborne predjedlo, salat.