Šalát All Italiana

martinpitonak - fotkamartinpitonak, 4. mája 2015

Suroviny

 (ementál)




Postup

  1. 1

    Dresing: V mixéri vymiešame olivový olej, parmezán, petržlen, cukor, ocot, čierne korenie, soľ, červená paprika, cesnak a citrónovú šťavu.

  2. 2

    Šalát: Dajte rímsky a ľadový šalát do veľkej misy a premiešame s dresingom. Na vrch pridáme šili papričky a olivami, sušenými paradajkami a cibuľou. Na konci dosypeme parmezánom.

Diskusia k receptu

martinpitonak
Niesom som si uplne isty receptom nakolko jedla len fotografujem, ale stipku mletej papriky by som urcite dal :)
kukulienka71
:-))) tak ty si tu robíš reklamu?:-)) si fakt dobrý vo fotení. Ale trošku hádam pričuchneš aj k príprave jedál takto;-) nie som si istá, či Taliani používajú mletú papriku do dressingov, ale nevylučujem:-)
eraserhead
fotku neviem posúdiť
v suroviných chýba okrem iného, prosciutto, čakanka .......
autorom receptu je Šéfkuchár: Marián Cehlár (na názov "All Italiana" sa spýtam p. Cehlára sám)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia