Šalát Aberdeen Angus
Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici opečieme cuketu, baklažán a kuriatka, osolíme, okoreníme a naukladáme spolu so cherry rajčinami na ľadový šalát.
- 2
Opečené plátky sviečkovej položíme nakoniec a zastrekneme whisky.
- 3
Náš tip: Hovädziu sviečkovú môžeme nahradiť aj kuracím mäsom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu