Ryžovo-mrkvový dezert s kokosovým mliekom
Zuzana Sisáková
šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade a spoluautorka projektu LadyChef, 8. januára 2021
šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade a spoluautorka projektu LadyChef, 8. januára 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mlieko zmiešame s kokosovým mliekom, pridáme ryžu a najemno nastrúhanú mrkvu, cukor a podľa chuti kardamóm.
- 2
Privedieme do varu a na miernom plameni varíme, kým nie je ryža mäkká.
- 3
Necháme vychladnúť a vložíme na dve hodiny do chladničky. Premiešame a podávame.
Tiež ryžový dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu