Ryžové rezance s kuracím mäsom a cuketou fotorecept
Foto: danda3
Alebo tip na rýchly a jednoduchý obed či večeru.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hlasujte za tento recept!
Ryžové rezance zalejeme vriacou vodou, pridáme soľ, premiešame a necháme stáť. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky - mala som z jedného kurčaťa - a orestujeme na oleji. Pridáme soľ, kurkumu, trošku tamari omáčky a chili podľa chuti, premiešame. Nezabudneme na rezance, premiešame a ochutnáme, či sú už hotové, ak áno, scedíme ich a premiešame s olejom. Ak ešte nie sú, necháme ich ešte vo vode. -
2
K hotovému mäsu pridáme postrúhanú cuketu, chvíľku restujeme, cuketa musí byť chrumkavá, premiešame s mäsom a môžeme podávať.
-
3
V sobotu som bola sama doma, kopec roboty, veď to poznáte, na varenie som veľa času nemala, tak som si pripravila rezance len s cuketou, bez mäsa, koreniny tie isté akurát bez tamari omáčky.
-
4
https://www.youtube.com/watch?v=uDfn4JHlbNY
Presne,tak!Kaša ryžová sa mi urobila a ja som rozmýšľal,čo som urobil zle.Ďakujem za tip na ryžové rezance a ich prípravu.Inak je celý recept s kuracími rezančekmi veľmi vydarený.Paráda.
@evanaa Tamari omáčku kupujem v zdravej výžive, neobsahuje žiadne farbivá ani konzervanty.
Ďakujem, Tánička, už mám kúpené ďalšie rezance aj cuketu, takže bude repete, bez mäsa.