Rýchle nekysnuté nadýchané langoše videorecept

cesminaz - fotkacesminaz, 24. januára 2022

Tieto langoše sú veľmi chutné. Robievam ich občas ako rýchlu náhradu mojich klasických chladničkových langošov. ? Najlepšie je na nich to, že nepotrebujú kysnúť Zobraziť celý popisTieto langoše sú veľmi chutné. Robievam ich občas ako rýchlu náhradu mojich klasických chladničkových langošov. ? Najlepšie je na nich to, že nepotrebujú kysnúť a preto ich máte hocikedy za pár minút na stole?
Zdroj: https://cesminazuenal.blogspot.com/2022/01/rychly-nadychany-nekysnuty-langos.html?m=1

6 ks
porcií
10-15 minút
príprava
Rýchle nekysnuté nadýchané langoše (videorecept)
Foto: cesminaz

Suroviny

500 g
3 PL
1 ks
2 PL
cca 3 dl
15 g
1,5 KL
Na vysmážanie:




Postup

  1. 1

    V miske najprv premiešame múku, soľ a kypriaci prášok. Následne pridáme vajce, jogurt, olej a postupne aj vodu. Vypracujeme mäkké, ešte lepivé cesto, ktoré pomocou múky len zľahka krátko vymiesime do tvaru bochníka.

  2. 2

    Bochník na doske pokrájame na 6 kusov, každé cesto len upravíme do okrúhleho tvaru a ihneď vyvaľkáme na velkosť langoša. Langoše bez akéhokoľvek čakania ihneď vysmážame v horúcom oleji z oboch strán?

  3. 3

    Langoše sú veľmi chutné. Podľa chuti ich môžete podávať s cesnakom, kečupom, syrom či so smotanou? Sú ale vhodné aj len tak čisté ako náhrada chleba k rôznym jedlám, alebo polievkam? Prajem dobrú chuť!

    Rýchle nekysnuté nadýchané langoše (videorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

    Rýchle nekysnuté nadýchané langoše (videorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

haji
Pěkný receptík, oceňuji, že jsou s pr. do pečiva. A když člověka přepadne chuť na langoše, tento receptík jako když najde. A mám naslintáno v klávesnici. Díky za sdílení, milá Cesmínko a hezký večer k vám!
sracz
Nádherná práca vážená a milá @Cesminaz s chutným záverom. Veru všetky Tvoje "veľdiela" sú hodné nasledovania a ich recepty určite neostanú "zaprášené" v knihovníčke. Maj vždy a všade iba pekné dni plné šťastia!
cesminaz
Dakujem velmi krásne všetkým za nahliadnutie a milé komentíky🥰 Teší ma, že sa vám aj takýto jednoduchý recept páči. @sracz @haji dakujem pekne, pozdravujem oboch a pekný večer k vám🙂
1x kvakac
bugout
Aj ja robím takéto langoše. Niekde som dokonca čítal, že sa dá použiť acidko namiesto jogurtu, ale neskúšal som. Robil som tieto langoše aj plnené šunkou a syrom. Skúšal som ako calzone jeden sa podaril. Ostatné som normálne premiesil šunku, syr a cesto. A bolo to tiež výborné




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia