Tento recept mám od známej, ktorá ho predo mnou varila aby som sa to naučil a od vtedy ho varíme a vždy chutí
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu očistíme,nadrobno pokrájame a na bravčovej masti opražíme do sklovita. Z rýb odrežeme filety a pokrájame na kocky 20x20 mm.
- 2
Hlavy a kosti z rýb dáme variť do vody na rybí vývar. Uvarené ryby vyberieme z hrnca, mäso oberieme a odložíme nabok. Kocky mäsa z rýb opražíme na oleji do ružova ,vyberieme ho a odložíme nabok. Do hrnca vložíme opraženú cibuľku,nakrájané zemiaky,soľ,korenie,ml. papriku,zázvor,rascu,čili,na kocky nakrájanú zeleninu(kaleráb,mrkvu,petržlen),majoránku , zalejeme vývarom a varíme. V polčase varenia pridáme nakrájanú papriku a paradajky a varíme do mäkka.
- 3
Nakoniec vložíme do hrnca k zemiakom všetko mäso ,pridáme smotanu a opatrne premiešame a papkáme a papkáme.
- 4
Dobrú chuť praje Minko
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu