Foto: archaa
"Za málo peňazí veľa muziky!" Tieto fašírky sú u nás veľmi obľúbené, robievam ich už roky a vždy sa po nich len tak zapráši...
porcie
príprava
Postup
-
1
Rybie filé dáme do misy,polejeme mliekom a necháme rozmraziť.Potom ich vyberieme a necháme odkvapkať.Vidličkou ich popučíme a pokvapkáme citrónom.Do mlieka, kde sa rozmrazovalo filé dáme žemle nakrájané na kocky, aby nám namokli.
- 2
potom žemle vyžmýkame a pridáme k filé
- 3
potom strúhaný syr
- 4
vajce a petržlen, osolíme,okoreníme a dobre premiešame.
- 5
Tvarujeme bochníčky ktoré najprv obalíme v strúhanke
- 6
potom v rozšľahaných vajciach a vyprážame v rozohriatej panvici s olejom z oboch strán doružova
- 7
Podávame so zemiakovou kašou a paradajkovým či iným zeleninovým šalátom.
- 2
chutili vsetkym. diky za recept.
Ďakujem Ti pekne!