Rybacie fašírky so syrom

Autor receptu: archaa

"Za málo peňazí veľa muziky!" Tieto fašírky sú u nás veľmi obľúbené, robievam ich už roky a vždy sa po nich len tak zapráši...

4
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Rybie filé dáme do misy,polejeme mliekom a necháme rozmraziť.Potom ich vyberieme a necháme odkvapkať.Vidličkou ich popučíme a pokvapkáme citrónom.Do mlieka, kde sa rozmrazovalo filé dáme žemle nakrájané na kocky, aby nám namokli.
  2. potom žemle vyžmýkame a pridáme k filé
  3. potom strúhaný syr
  4. vajce a petržlen, osolíme,okoreníme a dobre premiešame.
  5. Tvarujeme bochníčky ktoré najprv obalíme v strúhanke
  6. potom v rozšľahaných vajciach a vyprážame v rozohriatej panvici s olejom z oboch strán doružova
  7. Podávame so zemiakovou kašou a paradajkovým či iným zeleninovým šalátom.