Rybacie fašírky so syrom
Autor receptu: archaa
"Za málo peňazí veľa muziky!" Tieto fašírky sú u nás veľmi obľúbené, robievam ich už roky
a vždy sa po nich len tak zapráši...
Postup
- Rybie filé dáme do misy,polejeme mliekom a necháme rozmraziť.Potom ich vyberieme a necháme odkvapkať.Vidličkou ich popučíme a pokvapkáme citrónom.Do mlieka, kde sa rozmrazovalo filé dáme žemle nakrájané na kocky, aby nám namokli.
- potom žemle vyžmýkame a pridáme k filé
- potom strúhaný syr
- vajce a petržlen, osolíme,okoreníme a dobre premiešame.
- Tvarujeme bochníčky ktoré najprv obalíme v strúhanke
- potom v rozšľahaných vajciach a vyprážame v rozohriatej panvici s olejom z oboch strán doružova
- Podávame so zemiakovou kašou a paradajkovým či iným zeleninovým šalátom.