Rybací perkelt fotorecept
Foto: tejaja
Rybacie filé nemusí byť iba vyprážané. Dá sa pripraviť na mnoho iných spôsobov. Čo tak vyskúšať také jedlo ako je perkelt?
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Každý kus rybacieho filé nakrájame na 9-12 kúskov. Na oleji dobleda orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme kocky filé a krátko orestujeme.
-
2
Posypeme paprikou, osolíme, podlejeme vodou a privedieme k varu.
-
3
Potom vložíme na malé kocky nakrájanú papriku, premiešame a podusíme cca 10 minút.
-
4
Podávame s nokami.
Nemýlite si tie "veľké kúsky cibule" so žltou paprikou?
Nie.. tie kusiska nevyrestovanej cibule na poslednej fotke celé zle ..prepáč
Pozri prvú fotku, ako je nakrájaná cibuľa. Mimochodom, do veľa jedál ide cibuľa nakrájaná na veľké časti a to neznamená, že je to zle. :)))