Rozkvitnutá vyprážaná cibuľa s pažítkovým dipom
Ľuboš Galbavý a Silvia Varačková
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 5. marca 2020
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 5. marca 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu očistíme a nakrojíme na mesiačiky, ale nesmieme porušiť jej koreňovú časť. Narezanú cibuľu poriadne posypeme múkou zmiešanou s koreninami podľa chuti, dobre vymáčame v rozšľahanom osolenom vajíčku a znova obalíme v ochutenej múke.
- 2
Vo väčšom hrnčeku rozohrejeme olej, v ktorom obalenú cibuľu zo všetkých strán vypražíme.
- 3
Podávame s dipom z jogurtu, pažítky a zo soli.
Tiež cibuľa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu