Rizoto s morčacím mäsom a cuketou

podravka - fotkapodravka, 9. apríla 2017. Komerčný recept.
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Foto: podravka

Farebné rizoto s paprikou, cuketou a morčacím mäsom je tým pravým osviežením nielen v lete.

4
porcie
35 minút
príprava

Suroviny

250 g
100 g
2 kocky
50 g
100 g čerstvá
300 g
250 g
20 g
1 lyžica nasekaná

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie mäso nakrájame na kocky, dochutíme soľou, korením a necháme chvíľu postáť.

  2. 2

    Cibuľku nakrájame na krúžky a papriku s cuketou na kocky.

  3. 3

    Bujónové kocky Podravka vložíme do 1 l vriacej vody a varíme 3 minúty.

  4. 4

    Morčacie mäso opečieme na polovičnom množstve masla v hlbšej a väčšej panvici.

  5. 5

    Pridáme cibuľu, papriku a cuketu. Všetko spolu krátko osmažíme a pridáme Lagris ryžu arborio.

  6. 6

    Ryžu podlievame bujónovým vývarom a varíme na miernom ohni.

  7. 7

    Keď je ryža uvarená "al dente", zamiešame do nej zvyšné maslo. Posypeme parmezánom, petržlenovou vňaťou a podávame.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre