Richtárová pochútka

barbirik - fotkabarbirik, 9. apríla 2012

Mam rád zemiakové placky,pečienku aj bravčové mäso a toto je pre mňa výborná kombinácia.

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
200 g
100 g
100 g
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na rezance osolíme a okoreníme.Na oleji speníme na drobno pokrájanú cibuľku pridáme mäso opražíme podlejeme trochou vody a udusíme do polomäkka.

  2. 2

    Pečeň pokrájame na rezance,orestujeme na troche oleja,pridáme k mäsu,vložíme pokrájané očistené šampiňony,hrášok,pokrájanú kápiu a dusíme do mäkka.

  3. 3

    Zmesou naplníme zemiakové placky. Dobrú chuť.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Vnútornosti, Hlavné jedlá, Večera, Dusené

Diskusia k receptu

elka56
...áno mame to radi len s pečienkou orestovanou na cibuli ,alebo aj s mäsom ,orestovanou mrazenou zeleninou a pod.
anajka
To je jedlo presne podľa môjho muža. Super!!!
kumari
presne - je to naozaj taká chlapská pochúťka - super ! :) uz som si to aj uložila do kuchárskej knihy - pripravím to pri najbližšej rodinnej návšteve. Ďakujeme :)