Mam rád zemiakové placky,pečienku aj bravčové mäso a toto je pre mňa výborná kombinácia.
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na rezance osolíme a okoreníme.Na oleji speníme na drobno pokrájanú cibuľku pridáme mäso opražíme podlejeme trochou vody a udusíme do polomäkka.
- 2
Pečeň pokrájame na rezance,orestujeme na troche oleja,pridáme k mäsu,vložíme pokrájané očistené šampiňony,hrášok,pokrájanú kápiu a dusíme do mäkka.
- 3
Zmesou naplníme zemiakové placky. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu