Rezne naruby s kečupovou zálievkou

Autor receptu: jack

Možno tu už taký recept bol, ale ja som ho našla v knihe Hrnčeková kuchárka. Je veľmi rýchly, dobrý a nenáročný.

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mierka hrnčeka je 2,5 dcl. Rezne umyjeme, osušíme a narežeme na hrubšie rezne. Jemne vyklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a rozšľahaných vajciach. Vypražíme a poukladáme na pekáč.
  2. Mäsko posypeme na kocky nakrájanou slaninou aj cibuľou. Zalejeme pripravenou kečupovou zálievkou a zakryté pečieme v rúre 30 minút do hneda.
    Kečupová zálievka:Všetky suroviny zmiešame a polejeme mäsko.
  3. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiačikmi. Mäsko môžete použiťaj bravčové, v tom prípade zapekáme 45 minút. Dobrú chuť.