Ahojte všetky gazdinky,
chcem sa Vás opýtat´, či máte nejaké skúsenosti s varením v pomalom hrnci ? Láka ma si ho kúpiť,ale chcem získať informácie, či je skutočne taký úžasný ako ho prezentujú predávajúce firmy.
Vopred Vám ďakujem za informácie. Luda4
to je moja skusenost, nie kazdemu musi takyto sposob varenia vyhovovat, niekto sa rad naskace okolo sporaka, tento hrniec vsak moze byt vybornym pomocnikom chorym ludom, napr. s obmedzenym pohybom,
mozno som niekomu poradila,
vsetkym zelam pekny den:-)
www.srovnanicen.cz/q/pomaly%20hrnec/...
clanky.vareni.cz/pomaly-hrnec-setri-nas-cas/...
www.bionaire.cz/crockpot/modely.htm...
www.brydova.cz/recepty/vychytavky/381-pomaly-hrnec-...
pekny den vsetkym :-)
nepokaziteľné. A že chuť nieje taká ako pri pečení , to je už veľké
mínus. Doma používam liatinový pekáč a kuchtu Tefal klipso 8l
a uvarím a upečiem všetko na svete a hlavne rýchlo. Takže pre mňa to nebude žiadna výhra. Nechcem však mojim zastaralým názorom
ovplyvniť mladé gazdinky , ktoré túžia mať novinky v kuchyni.
Keď pozeráte na tie blbosti čo dávajú v tv reklamách - kúpte rýchlo
dáme aj 2kusy , len rýchlo zavolajte , však obanujete. Poraďte sa ozaj
so spoľahlivou osobou , či je to naozaj také terno mať ten hrniec.
Ale aby to nedopadlo tak, že keď som sa oblbla ja, nech aj ona.
www.mimibazar.cz/recept.php?id=149464...
Tak v pondelok som prvý krát varila v pomalom hrnci. Na hrubom strúhadle som nakrájala mrkvu,petržlen a zeler,na panvičke som si opražila cibuľku,zmiešala so zeleninou.Celé som to šupla do pomalého hrnca,navrch som uložila narýchlo osmahnuté,nasolené a nakorenené plátky hovädzieho mäsa,zakryla a nechala v hrnci 6 hodín na 2. stupni. Potom som urobila zátrepku z múky a smotany na varenie,zaliala ňou zmes a nechala v hrnci ešte hoďku.Výsledok bol super.
Hrniec so mnou pocestuje do práce.Robím a bývam cez týždeň v zahraničí a nemám čas stáť pri šporáku.Stravovala som sa katastrofálne ale teraz sa konečne budem môcť normálne najesť bez straty času a to čo mi chutí a nie to čo ponúka najbližšia reštika.
Ja pomaly hrniec mam, dostala som ho na vianoce a v nicom inom nevarim :D maso je z toho najlepsie, makkucke