Bravčové rebierka

Rebierka na mede a sójovej omáčke

Autor receptu: lekorica

Zaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, jedlo z neho je plné chutí a perfektne dovarené. Rebierka sa od kosti nádherne oddeľujú a mäsko je šťavnaté.

6
porcií
10 minút
príprava
480 minút
na 150 °C

Suroviny

Postup

  1. Rebrá si nasolíme, okoreníme a posypeme so zmiešanou zmesou papriky. Do hrnca pridáme med, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a na jemno nakrájaný cesnak. Všetko dobre premiešame. Do tejto omáčky rukami vkladáme rebrá a pomaly ich v omáčke ponamáčame. Pomalíme na LOW 8 hodín alebo na HIGH 5 hodín. Mňamka je to neskutočná.