Foto: elixir
S kaparami, para orechmi a parmezánom.
porcie
tepelná úprava
Suroviny
200 g dubákmi plnené |
|
1 ks malá |
|
1 strúčik |
|
2 hrste lesná zmes mrazené |
|
5 ks |
|
2 ČL v náleve |
|
zopár lístkov, čerstvá |
|
2 PL strúhaný |
|
50 ml |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
1 PL vhodný na tepelnú úpravu |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Na panvici s maslom a olejom dáme oprážať očistenú, na drobno pokrájanú cibuľu a na plátky pokrájaný cesnak.
- 2
Keď je cibuľa sklovitá, pridáme premyté a na drobno pokrájané huby a na kolieska pokrájané para orechy. Chvíľu oprážame.
- 3
Obsah panvice podlejeme vývarom a necháme zredukovať, kým sa odparí tekutina. Potom prilejeme smotanu, prisypeme parmezán a prehrejeme.
- 4
Ravioly sme uvarili podľa návodu na obale, prípadne kto má čas a chuť, pripraví si domáce, napríklad podľa tohoto alebo tohoto receptu.
- 5
Uvarené ravioly vmiešame do omáčky. Potom vmiešame umytú, nakrájanú petržlenovú vňať a kapary.
- 6
Naložíme na taniere, trochou vňate ešte ozdobíme jedlo a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
takto mi zostava len slabý odvar čo si sama pripravím podľa teba :-)