S kaparami, para orechmi a parmezánom.
porcie
tepelná úprava
Suroviny
| 200 g dubákmi plnené | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks malá | 
                                                             | 
                                                    
| 1 strúčik | 
                                                             | 
                                                    
| 2 hrste lesná zmes mrazené | 
                                                             | 
                                                    
| 5 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 2 ČL v náleve | 
                                                             | 
                                                    
| zopár lístkov, čerstvá | 
                                                             | 
                                                    
| 2 PL strúhaný | 
                                                             | 
                                                    
| 50 ml | 
                                                             | 
                                                    
| 100 ml | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| 1 PL vhodný na tepelnú úpravu | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Na panvici s maslom a olejom dáme oprážať očistenú, na drobno pokrájanú cibuľu a na plátky pokrájaný cesnak.
- 2
 Keď je cibuľa sklovitá, pridáme premyté a na drobno pokrájané huby a na kolieska pokrájané para orechy. Chvíľu oprážame.
- 3
 Obsah panvice podlejeme vývarom a necháme zredukovať, kým sa odparí tekutina. Potom prilejeme smotanu, prisypeme parmezán a prehrejeme.
- 4
 Ravioly sme uvarili podľa návodu na obale, prípadne kto má čas a chuť, pripraví si domáce, napríklad podľa tohoto alebo tohoto receptu.
- 5
 Uvarené ravioly vmiešame do omáčky. Potom vmiešame umytú, nakrájanú petržlenovú vňať a kapary.
- 6
 Naložíme na taniere, trochou vňate ešte ozdobíme jedlo a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


takto mi zostava len slabý odvar čo si sama pripravím podľa teba :-)