Ravioly v hubovej omáčke

elixir - fotkaelixir, 25. januára 2015
Ravioly v hubovej omáčke
Foto: elixir

S kaparami, para orechmi a parmezánom.

2
porcie
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g dubákmi plnené
1 ks malá
1 strúčik
2 hrste lesná zmes mrazené
5 ks
2 ČL v náleve
 zopár lístkov, čerstvá
2 PL strúhaný
50 ml
100 ml
1 PL vhodný na tepelnú úpravu
1 PL




Postup

  1. 1

    Na panvici s maslom a olejom dáme oprážať očistenú, na drobno pokrájanú cibuľu a na plátky pokrájaný cesnak.

  2. 2

    Keď je cibuľa sklovitá, pridáme premyté a na drobno pokrájané huby a na kolieska pokrájané para orechy. Chvíľu oprážame.

  3. 3

    Obsah panvice podlejeme vývarom a necháme zredukovať, kým sa odparí tekutina. Potom prilejeme smotanu, prisypeme parmezán a prehrejeme.

  4. 4

    Ravioly sme uvarili podľa návodu na obale, prípadne kto má čas a chuť, pripraví si domáce, napríklad podľa tohoto alebo tohoto receptu.

  5. 5

    Uvarené ravioly vmiešame do omáčky. Potom vmiešame umytú, nakrájanú petržlenovú vňať a kapary.

  6. 6

    Naložíme na taniere, trochou vňate ešte ozdobíme jedlo a podávame.

Diskusia k receptu

alex37
milá @elixir , že keby mne niekto takto varil....čo by som za to dala :-)
takto mi zostava len slabý odvar čo si sama pripravím podľa teba :-)
1x elixir
radox1
toto robim bezne na plnene cestoviny s malymi obmenami,5 hviezd.
1x elixir




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia