Ravioly v hubovej omáčke
Autor receptu: elixir
S kaparami, para orechmi a parmezánom.
2 porcie |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Na panvici s maslom a olejom dáme oprážať očistenú, na drobno pokrájanú cibuľu a na plátky pokrájaný cesnak.
- Keď je cibuľa sklovitá, pridáme premyté a na drobno pokrájané huby a na kolieska pokrájané para orechy. Chvíľu oprážame.
- Obsah panvice podlejeme vývarom a necháme zredukovať, kým sa odparí tekutina. Potom prilejeme smotanu, prisypeme parmezán a prehrejeme.
- Ravioly sme uvarili podľa návodu na obale, prípadne kto má čas a chuť, pripraví si domáce, napríklad podľa tohoto alebo tohoto receptu.
- Uvarené ravioly vmiešame do omáčky. Potom vmiešame umytú, nakrájanú petržlenovú vňať a kapary.
- Naložíme na taniere, trochou vňate ešte ozdobíme jedlo a podávame.