Ravioly v hubovej omáčke

Autor receptu: elixir

S kaparami, para orechmi a parmezánom.

2
porcie
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na panvici s maslom a olejom dáme oprážať očistenú, na drobno pokrájanú cibuľu a na plátky pokrájaný cesnak.
  2. Keď je cibuľa sklovitá, pridáme premyté a na drobno pokrájané huby a na kolieska pokrájané para orechy. Chvíľu oprážame.
  3. Obsah panvice podlejeme vývarom a necháme zredukovať, kým sa odparí tekutina. Potom prilejeme smotanu, prisypeme parmezán a prehrejeme.
  4. Ravioly sme uvarili podľa návodu na obale, prípadne kto má čas a chuť, pripraví si domáce, napríklad podľa tohoto alebo tohoto receptu.
  5. Uvarené ravioly vmiešame do omáčky. Potom vmiešame umytú, nakrájanú petržlenovú vňať a kapary.
  6. Naložíme na taniere, trochou vňate ešte ozdobíme jedlo a podávame.