Foto: hviezdickaz
Toto jedlo mám veľmi rada ... :)
4
porcie
porcie
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
1 ks |
|
2 zarovnané lyžice |
|
varené - príloha |
|
4 ks - príloha |
|
Postup
-
1
Zelenú fazuľku / v tomto prípade som mala mrazenú / dáme do hrnca, zalejeme vodou a asi 15 minút povaríme.
- 2
Potom vodu zlejeme. Nanovo ju zalejeme vodou, pridáme soľ,korenie a vegetu. Keď voda začne vrieť, rozmiešame v smotane na varenie trochu hladkej múky a necháme prevariť. Dochutíme cukrom,octom a maslom,nakoniec pridáme trošku papriky a kôpru.
- 3
Podávame s varenými zemiakmi a uvareným vajíčkom, prípadne volským okom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A nielen lahodiace oku, ale aj tie zemiaky sú k prívarkom top