Pomalé ragú z diviny fotorecept

maya2912 - fotkamaya2912, 7. apríla 2013
Pomalé ragú z diviny (fotorecept)
Foto: maya2912

Pri tomto recepte som sa inšpirovala receptom varecháčky menom Evusik, ktorý vyzeral vynikajúco a môj variant je takýto:

5
porcií
30 minút
príprava
240 minút
na 150 °C

Suroviny

700 g
3 ks
2 ks
1 ks
1/4 ks
1 ks
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji popražíme nakrájanú cibuľu, pridáme k nej nakrájanú zeleninu a pražíme, po chvíľke pridáme aj precedené huby a ešte chvíľku pražíme. Túto zmes dáme do zapekacej misy.

    Pomalé ragú z diviny (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na tej istej panvici sprudka opražíme mäso, ktoré sme si predtým nakrájali na kocky a obalili v hladkej múke.

    Pomalé ragú z diviny (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Mäsko pridáme k zelenine a premiešame, podľa chuti osolíme, pridáme štipľavú a sladkú červenú papriku, mleté čierne korenie a tymián. Celé to podlejeme paradajkovým pretlakom zmiešaným s vodou.

    Pomalé ragú z diviny (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Takto pripravené dáme do rúry a pečieme na 150°C približne štyri hodiny. Ja som mäso každú pol hodinu premiešala. Po upečení som ho podávala s pečenými zemiakmi ale hodí sa k tomu aj knedľa :) Dobrú chuť

    Pomalé ragú z diviny (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Diviačie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu