Pohánkové rizotto

blueberry - fotkablueberry, 14. marca 2015
Pohánkové rizotto
Foto: blueberry

Naozaj chutný a veľmi zdravý recept! Vyskúšajte ho aj vy :)

2
porcie
40 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

80 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dáme si variť pohánku a nakrájame si mäso na kocky.

  2. 2

    Do hrnca si dáme olej a orestujeme cibuľku. Potom pridáme mäso a miešame pokiaľ sa nezafarbí do biela.

  3. 3

    Podlejeme vodou, okoreníme-ja som dala kari korenie,tymián,soľ a dáme tam 1 strúčik nastrúhaného cesnaku.

  4. 4

    Pridáme zeleninku, som zvolila karfiol,brokolicu a mrkvu.

  5. 5

    Keď už je všetko mäkké, prisypem do zmesi zeleniny a mäsa pohánku,premiešam a prikryjem aby to vsiaklo.

  6. 6

    K tomu som si dala ešte paradajku. Ale myslím si,že aj bez nej je to eňo-ňuňo ;). Dobrú chuť prajem!

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: