Foto: blueberry
Naozaj chutný a veľmi zdravý recept! Vyskúšajte ho aj vy :)
2
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dáme si variť pohánku a nakrájame si mäso na kocky.
- 2
Do hrnca si dáme olej a orestujeme cibuľku. Potom pridáme mäso a miešame pokiaľ sa nezafarbí do biela.
- 3
Podlejeme vodou, okoreníme-ja som dala kari korenie,tymián,soľ a dáme tam 1 strúčik nastrúhaného cesnaku.
- 4
Pridáme zeleninku, som zvolila karfiol,brokolicu a mrkvu.
- 5
Keď už je všetko mäkké, prisypem do zmesi zeleniny a mäsa pohánku,premiešam a prikryjem aby to vsiaklo.
- 6
K tomu som si dala ešte paradajku. Ale myslím si,že aj bez nej je to eňo-ňuňo ;). Dobrú chuť prajem!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu