Pohánkové rizotto
Autor receptu: blueberry
Naozaj chutný a veľmi zdravý recept! Vyskúšajte ho aj vy :)
2 porcie |
40 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup
- Dáme si variť pohánku a nakrájame si mäso na kocky.
- Do hrnca si dáme olej a orestujeme cibuľku. Potom pridáme mäso a miešame pokiaľ sa nezafarbí do biela.
- Podlejeme vodou, okoreníme-ja som dala kari korenie,tymián,soľ a dáme tam 1 strúčik nastrúhaného cesnaku.
- Pridáme zeleninku, som zvolila karfiol,brokolicu a mrkvu.
- Keď už je všetko mäkké, prisypem do zmesi zeleniny a mäsa pohánku,premiešam a prikryjem aby to vsiaklo.
- K tomu som si dala ešte paradajku. Ale myslím si,že aj bez nej je to eňo-ňuňo ;).
Dobrú chuť prajem!