Pohánkové rizotto

Autor receptu: blueberry

Naozaj chutný a veľmi zdravý recept! Vyskúšajte ho aj vy :)

2
porcie
40 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dáme si variť pohánku a nakrájame si mäso na kocky.
  2. Do hrnca si dáme olej a orestujeme cibuľku. Potom pridáme mäso a miešame pokiaľ sa nezafarbí do biela.
  3. Podlejeme vodou, okoreníme-ja som dala kari korenie,tymián,soľ a dáme tam 1 strúčik nastrúhaného cesnaku.
  4. Pridáme zeleninku, som zvolila karfiol,brokolicu a mrkvu.
  5. Keď už je všetko mäkké, prisypem do zmesi zeleniny a mäsa pohánku,premiešam a prikryjem aby to vsiaklo.
  6. K tomu som si dala ešte paradajku. Ale myslím si,že aj bez nej je to eňo-ňuňo ;). Dobrú chuť prajem!