Foto: zlota1
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Tekvicu umyjeme,prekrojíme napoly a zbavíme jadierok.Osušíme.
- 2
Mleté mäso,korenie,soľ,majorán,vajíčka a horčicu dáme do misky,nakrájame cibuľu a pretlačíme cesnak a všetko dokopy zmiešame na kompaktnú masu.Ak je masa riedka,prihustíme troškou strúhanky.
- 3
Tekvicové polovice naplníme mäsovou zmesou a dáme do predhriatej rúry piecť,kým bude tekvica mäkká a mäso upečené.Cca 5-7 min pred dopečením posypeme zvrchu syrom a necháme dopiecť.Ako príloha stačí šalát,v zime chutí najlepšie takto pripravené hokkaido.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu