Plnená haruľa - baba

Autor receptu: bojar

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. zemiaky a cibulu nastruhame na jemno, pridáme múku, vajíčko (nemusí byť), majorán, soľ, čierne korenie, cesnak pretlačíme. všetko zmiešame a na oleji (ja na bravčovej masti) pečieme placky na pól panvice.
  2. Plnka: slaninku nakrájame na drobno, vyškvaríme a na nej orestujeme cibulu. Pridáme na rezance nakrájanú pečeň a ešte chvílku orestujeme. pridáme majorán. mleté čierne korenie a pálivú papriku mierne podlejeme a pod pokrievkou chvíľku dusíme aby sa nám urobyla šťava a aby sa spojili chute.
  3. medzi dve placky dáme plnku, kdo chce vedľa pridá kyslú kapustu a možeme sa do toho pustiť. POZOR nesmieme zabudnúť na dostatok dobrého piva!!!!!