Foto: ivah
Vynikajúce chrumkavé pečivo k šalátom alebo polievkam.
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
18 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Suché prísady do cesta zmiešame, pridáme olej, droždie rozpustené vo vlažnej vode a vypracujeme vláčne cesto, ktoré necháme zakryté na teplom mieste hodinu kysnúť.
- 2
Cesnak nakrájame na tenké plátky, namočíme do oleja a necháme postáť.
- 3
Cesto rozdelíme na štyri časti, každú rozvaľkáme na placku hrubú asi 3 mm. Potrieme olejom s cesnakom, posypeme slnečnicovými semienkami a tymianom. Necháme kysnúť, kým sa rúra vyhreje na 200°C, pečieme 18 minút. Dobrú chuť! :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu