Pikantný morčací gulášik s orechovým chlebom
Ľubomír Galbavý a Zolo Bako
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 18. novembra 2015
šéfkuchár a majiteľ Restaurant 70 v Ostrove, 18. novembra 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Morčacie mäso urestujeme na olivovom oleji, pridáme papriku a cibuľu a krátko restujeme. Nakoniec pridáme červenú fazuľu, kukuricu, rajčinový pretlak, lúpané paradajky, čili, oregano, cesnak a rímsku rascu, zalejeme zeleninovým vývarom a 10 minút varíme.
- 2
Orechový chlieb: Všetky suroviny zmiešame, formu na pečenie chleba vymastíme, cesto necháme vo forme podkysnúť, vložíme do studenej rúry, ktorú nastavíme na 250 °C a pečieme 10 minút s ponechanou štrbinou na dverách. Nakoniec pri zavretej rúre a 200 °C pečieme 50 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
na pol kila múky 1 liter vody..??je to správne..??
www.google.sk/search?q=chlebov%C3%A9+korenie&tbm=...